Extra zwemles zomervakantie 2022

Extra zwemles zomervakantie 2022

Houd het niveau op peil met onze extra lessen!

extra zwemles zomer.jpg

Deze zomervakantie bieden wij onze leskinderen de mogelijkheid om de zwemlessen te continueren van 18 juli t/m 5 augustus. Dit maakt het voor de kinderen makkelijker om de zwemles na de vakantie weer op te pakken en ze krijgen de mogelijkheid om onderdelen welke nog wat aandacht nodig hebben extra te oefenen.

De niveaus groen, blauw en geel zullen worden aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag om 09:00 of 10:00. De kinderen zwemmen 3 keer per week in groepjes van maximaal 8 kinderen. De les zal 60 minuten duren en de kosten hiervoor bedragen € 82,50 per week.

De lessen voor B zijn op dinsdag en donderdag om 09:00 en de lessen voor C op dinsdag en donderdag om 10:00. De kinderen zwemmen 2 keer per week in lesgroepjes van maximaal 8 kinderen. De kosten bedragen € 55,- per week.

Uiteraard kan je je ook voor 2 of 3 weken inschrijven. De inschrijvingen verlopen via onze webshop. Hier kan je een voorkeursdata en tijd kiezen.


De reguliere zwemlessen komen in de zomervakantie te vervallen. Wij verlengen de geldige 4 wekenleskaart met de periode van 6 weken.

Let op: de inschrijvingen zijn onder voorbehoud. Bij een te weinig aantal aanmeldingen zullen wij groepen samenvoegen en daardoor kan de voorkeursdata of tijd veranderen. Wij zullen je hiervan tijdig op de hoogte stellen. Komt deze data of tijd niet uit? Dan zullen wij het reeds betaalde bedrag in mindering brengen bij de aankoop van de nieuwe 4 weken leskaart.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.