Zwemles voor volwassenen
Binnen

Zwemles voor volwassenen

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Ook als je weer vertrouwd wilt raken aan het water, kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.


Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Zwemmen weer oppakken
Zwemmen is een gezonde sport, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Tijden
De volwassenzwemlessen vinden plaats op de donderdag. We bieden twee verschillende lessen aan; een normale volwassenzwemles en een techniekles. Tijdens de techniekles wordt er meer gefocust op de techniek van verschillende zwemslagen. Deze techniekles is op donderdag van 17:45 tot 18:15 en de normale les is van 17:45 tot 18:30. De technieklessen worden aangeboden in een 6 wekencursus van 6 keer een halfuur.

Wachtlijst
Aanmelden voor de wachtlijst kan alleen via onze receptie. Zie hier de contactgegevens.

Tarieven
Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de volgende artikelen:

  • Losse les
  • Leskaart 4 weken
  • 6 wekencursus technieklessen (6x 30 minuten)

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.