Binnen

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining - lekker op je eigen tempo!

Krachtige work-out

Er zijn weinig sporten waarbij je zo veel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug-, arm-, been- en nekspieren en de core. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Zwemmen is voor iedereen

Ook om te ontspannen is banenzwemmen een ideale sport. Je doet het in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag. Jij mag het zeggen.

Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit; banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Tarieven:

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Bidon
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.