Zwemles met kinderopvang Sportfever

Nieuws

Zwemles met kinderopvang Sportfever

230118-Sportfondsen-124588.jpg

Volg met Sportfever zwemles bij Sportfondsen Groenendaal!

Vanaf 8 september is het voor uw kind mogelijk om tijdens de opvang van Sportfever zwemles te volgen en zijn/haar zwemdiploma te halen! Dit is voor alle kinderen mogelijk die op vrijdag opvang afnemen bij SportBSO VEW in Heemstede.

Sportfever verzorgt de begeleiding van en naar het zwembad en Sportfondsen Groenendaal verzorgt de zwemlessen. De zwemles in Heemstede is elke vrijdag van 16.15 tot 17.00. De kinderen zijn dus op tijd terug voor het fruitmoment op de BSO en hebben dan nog even tijd voor zichzelf voordat ze worden opgehaald. Ophalen bij het zwembad kan natuurlijk ook, laat het dan wel even weten aan Sportfever.
Op 8 september starten we met een groep nieuwe zwemmers die voor hun A-diploma gaan.

Aanmelden voor de zwemles?

Schrijf je in voor onze zwemles en geef hierbij aan dat u zich via Sportfever aanmeldt. Vervolgens kunt u via Sportfever aangeven dat u gebruik wilt maken van de zwemlessen in de opmerkingen bij het inschrijven voor de vrijdag via ouderportaal.

Zwemt uw kind al voor zijn/haar B- of C-diploma en heeft u interesse om de zwemlessen op vrijdag te volgen bij Sportfever? Geef het dan bij Sportfever aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wees er snel bij want VOL=VOL!

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.