Wij zijn op zoek naar jou!

Nieuws

Wij zijn op zoek naar jou!

collega's gezocht.png

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, jouw kennis uitbreiden of met een geheel nieuwe functie starten? Bij Sportfondsen is alles mogelijk.

Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging in jouw vakgebied of een geheel nieuwe kant op wilt, wij zullen jou met open armen ontvangen.

Bij Sportfondsen faciliteren wij jouw leertraject, kan je direct de theorie toepassen in de praktijk én krijg je bij het behalen van jouw diploma het lesgeld terug.

Voor jou liggen er mogelijkheden in misschien wel 4 accommodaties!

Wil jij meer informatie en zie jij jezelf al werken in 1 van onze accommodaties? Klik dan hier en kies een passende vacature.

Staat jouw vacature er niet tussen of ben je op zoek naar een stageplek? Stuur dan een open sollicitatie naar info.groenendaal@sportfondsen.nl.

Ben jij zelf niet op zoek, maar ken je iemand die geschikt is? Stuur dit bericht dan vooral door. Hier help je ons en natuurlijk ook die persoon mee!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.