Binnen

Aqua Float

Balans houden op een drijvende mat

Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens wist dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Dan is Aqua Float dé les voor jou!

Er wordt les gegeven op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit die voornamelijk zijn gebaseerd op fitnessoefeningen. Je bent continue bezig om je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!


Kleding
Tijdens Aqua Float mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Reserveren
Voor deze les moet je reserveren, omdat er maar 16 plekken zijn. Dit kan telefonisch via de receptie of je kan natuurlijk even langs komen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Bidon

Tarieven

Losse les
8,95Bestellen
10+1 badenkaart
89,50Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.