Tariefverhoging per 1 september 2022

Nieuws

Tariefverhoging per 1 september 2022

Afbeelding tarief verhoging sep 2022.jpg

Op 1 september 2022 gaan onze tarieven met tenminste 7,5% omhoog.

Beste bezoeker,

Door de coronapandemie hebben wij moeilijke jaren achter de rug. Zo moest onze accommodatie in het belang van de volksgezondheid meerdere malen helemaal of gedeeltelijk sluiten door de lockdowns, het aantal bezoekers beperken vanwege de 1,5-meterafstandregel en klanten zonder coronatoegangsbewijs toegang tot de accommodatie weigeren.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie, hoge energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers en lesuitval door ziekte en personeelstekorten hebben grote gevolgen voor ons bedrijf. Door deze ontwikkelingen stijgen de kosten meer dan gebruikelijk en zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan de prijzen per 1 september te verhogen met tenminste 7,5%.

Sportfondsen doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door gezamenlijke inkoop voor al onze accommodaties. Het toegankelijk maken en houden van sport- en welzijnsaccommodaties voor een vitaal Nederland heeft onze prioriteit.

Onze excuses voor het ongemak.

Je kan nog tot en met 31 augustus een los kaartje, badenkaart of een zwemleskaart kopen voor het oude tarief. De automatische incasso van de abonnementen verandert automatisch in het nieuwe tarief.

Zie hier de nieuwe prijzen per 1 september 2022 van de meest verkochte producten.

Met vriendelijke groet,

Team Groenendaal

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.