Zomerkampen 2022
Binnen

Zomerkampen 2022

3 dagen vol spellen en plezier!

In de zomervakantie verzorgen wij 3 dagen een programma vol spellen, pret en plezier in niet 1, maar in 2 verschillende accommodaties!

Waar en wanneer?
Van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 juli in Groenendaal in Heemstede.

Wat?
Van 09:00 tot 17:00 leef jij je volledig uit met diverse activiteiten! Van Lasergamen tot Bubbelvoetbal, van levend stratego tot trefbal en natuurlijk vrijzwemmen. Iedere dag doen we verschillende activiteiten, verzorgen wij de lunch én tussendoortjes, krijg je een uniek zomerkamp 2022 T-shirt én maak je misschien wel nieuwe vrienden!

Je kan je inschrijven voor 1 dag, voor 2 dagen of zelfs voor alle 3 de dagen. De kosten per dag zijn €53,- en daarmee verzorgen we jouw gehele dag van 09:00 tot 17:00.

Leeftijd: 7 tot 12 jaar

LET OP! Een A-diploma is verplicht

Afhankelijk van het weer zijn de activiteiten binnen en/of buiten.

Hoe?
Inschrijven voor het zomerkamp bij Sportfondsen Groenendaal doe je hier.

Kies de data waarop jij mee wil doen en schrijf je in. LET OP! VOL = VOL. Wees er dus snel bij, want we hebben slechts een beperkt aantal plekken.

Kan jij niet op de genoemde data? Niet getreurd! Wij organiseren hetzelfde zomerkamp ook in Sportcomplex Koning Willem Alexander, maar dan van woensdag 24 augustus t/m 26 augustus! Klik hier voor alle informatie en het inschrijven.

Bij inschrijving voor het Zomerkamp ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wat heb je nodig?

  • Bevestiging inschrijving
  • Luchtige sportkleding
  • Zwemkleren
  • Zonnebrand (bij mooi weer)
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.