Sprookjesconcert on Tour
Binnen

Sprookjesconcert on Tour

Samen met bekende sprookjesfiguren zoals Assepoester, Roodkapje, Sneeuwwitje en de Fee toveren, zingen en dansen de kinderen gezellig mee tijdens deze muzikale, swingende roadshow.

Na het succes van Woezel & Pip in de herfstvakantie vorig jaar, hebben we op woensdag 4 januari opnieuw een kindershow van Van Hoorne! Deze keer komt Sprookjesconcert on Tour langs!

Een vrolijke, swingende show met veel meedoe momenten en een prachtig decor. Samen met bekende sprookjesfiguren zoals Assepoester, Roodkapje, Sneeuwwitje en de Fee toveren, zingen en dansen de kinderen gezellig mee tijdens deze muzikale, swingende roadshow.

Tickets zijn €13,00 per persoon, maar dan hebben we wel een geheel verzorgd programma, bestaande uit een voorprogramma, de show én een meet en greet / fotomoment. Het voorprogramma bestaat onder andere uit schminken, kleuren en nog veel meer activiteiten!

De programma-indeling per show:
10:00-11:00 voorprogramma
11:00-11:45 show
11:45 Meet & Greet

De shows worden gehouden in de sporthal waarbij we de uitschuiftribune uitschuiven. Voor in de zaal komen banken waar alle kinderen dicht bij de show zullen zitten. Alle ouders/begeleiders zullen plaatsnemen op de uitschuiftribune en de kinderen voor in de zaal. Wil een kind graag bij de ouder(s)/begeleider(s) blijven tijdens de show, dan is deze mogelijkheid er alleen op de uitschuiftribune. Dit om te voorkomen dat er volwassenen op de banken komen en het zicht ontnomen wordt voor de kinderen.

Bij betreding van de sporthal wordt iedereen vriendelijk verzocht om blauwe overschoentjes aan te trekken of zijn/haar schoenen uit te trekken.

Tickets zijn nu te verkrijgen in de webshop!

Naast het Sprookjesconcert hebben wij nog meer leuke activiteiten in de kerstvakantie! Klik hieronder op de activiteit voor meer informatie.

Roofvogelshow 28 december Sportfondsen Groenendaal in Heemstede.

Roofvogel 28 december Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp.

Roofvogelshow 28 december de Waterkanten in Lisse. (Info volgtnog)

Kindershow Fien en Teun 3 januari de Sporthoeve in Badhoevedorp.

Wat heb je nodig?

  • E-ticket
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.